Menu
0

Email:

01Mei2023
Nieuws van Montolit

Nieuws van Montolit

Door: JohanReacties: 0

Montolit Geco

Bij Montolit hebben ze oog voor perfectie tot in de details. Wanneer deze Italiaanse topfabrikant iets ontwikkeld dan moet het ook gewoon extreem perfect zijn en van een extreem hoge kwaliteit want de modern en kritische tegelzetter is veeleisend.

Geco

Het nieuwste product dat wij in ons programma hebben opgenomen is de Geco Tegel zuignap pomp. Deze is met de hand te bedienen en niet op accu. Er zijn toch veel mensen die nog altijd het lieft met hand zuignap pomp werken. Zo heb je altijd controle, geen stroom verlies, geen kapotte accu of een elektrische defect wat op de loer ligt. Deze hand pomp zuignap doet het altijd. 

Het is een genot om aan te zien. Het is fantastisch mooi ge-designed product wat tot je volle verwachting zal werken. De zacht rubberen rode zuignap pakt zowel gladde als zowel de wat ruwere teges vanwege het speciale profiel aan de onderkant. 

De Geco Zuignap wordt geleverd in een stevige koffer, onverwoestbaar en de Geco zal bij een normaal gebruik een leven lang mee gaan. 

 

Heb je vragen, wil je graag een bezoek in plannen? We staan tot je beschikking en helpen je graag verder opweg.

 

Mvrgr. Johan

 

Bekijk hier de Geco.

Recente artikelen

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Ontvang aanbiedingen

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal excl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.