Menu
0

Betaalmethoden


AfterPay – Digitale Factuur Achteraf (Nederland)


AfterPay voert voor 
www.tegellevelling.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Tegellevelling.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent..

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.PayPal Logo


Betalen met PayPal  

Sneller. Veiliger. Eenvoudiger.

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

Blijf veilig en beschermd

PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.

Flexibel betalen

Koppel uw creditcard of bankrekening aan uw PayPal-rekening. U kunt nu eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen. Wij ronden het betaalproces veilig voor u af, zonder uw financiële gegevens met de verkoper te delen.

Het is veilig en snel

Het openen van een PayPal-rekening neemt slechts enkele minuten in beslag. Met uw PayPal-rekening kunt u veilig online winkelen bij miljoenen webwinkels wereldwijd, zonder dat u een creditcard nodig heeft! Koppel u bankrekening en koop óf verkoop in 203 landen en ontvang of betaal moeiteloos in 26 verschillende valuta zonder ingewikkelde, langdurige overschrijvingen.

Betalen via Bank overschrijving.


Nadat u uw bestelling geplaatst heeft is het ook mogelijk om te kiezen voor "bank overschrijving". Er kan door omstandigheden een reden zijn om wel een bestelling te plaaten en deze op een ander moment, wanneeer dit beter uit zo komen, te betalen. Uw bestelling is dan wel opgenomen en wordt klaar gemaakt voor verzending. Zodra de factuur is bijgeschreven op onze bankrekening zal uw bestelling daadwerkelijk verzonden worden.

Om u beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Manage cookies

Ontvang aanbiedingen

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis